Magic Lady f 2007, e. Okänd u. Okänd, 160 cm. Magic Lady har tränat och tävlat upp t o m 1.20 m i hoppning. Hon är en liten, fräck, fighter som tar sig an varje bana med mycket energi och har vinster och många placeringar. Även startad i dressyr upp till LA. Hon har gått från att vara stallets prinsessa till att bli drottning. Hon hälsar en värdigt med ett hummande gnägg och älskar att bli kliad under hakan. Magic Lady fick ett föl i maj 2023 (e. Colmander 1333) som vi har döpt till Cool Buddy. Magic Lady kallas till vardags för Madicken.

The Jury f. 2006, welsh partbred, import Irland. 128 cm.
Jimmy är en oerhört vänlig ponny som är fantastisk tillsammans med barnen - både barn och föräldrar kan känna sig trygga. Han är ingen hopp-ponny, men han lotsar barnen tryggt över bommar på marken. Han har snabbt fått en stor plats i våra hjärtan och han tycker väldigt mycket om att få massage och allra bäst gillar han uteritter.

Luna All Star f. 2022, e. Converse All Star RP 186, u. Mini Me RG KWB 1519. Luna är vår allra första uppfödning undan Mini som berikade fyra år hos oss innan hon flyttade till Värmland. Luna är en bedårande och nyfiken individ som kommer att bli kvar hos oss för inridning. Därefter kommer hon att bli till salu. Luna beräknas att bli en medelstor C-ponny. 

Cool Buddy f. 2023, e. Colmander u. Magic Lady. Buddy är en cool liten kille som tittar först och gör sedan. Han undersöker allt han kan med munnen och nosen. Han är en supertrevlig individ som det är roligt att lära känna varje dag. Buddy kommer att bli kvar här hos oss.