Hästarna

Magic Lady f 2007, e. Okänd u. Okänd, 160 cm. Magic Lady har tränat och tävlat upp t o m 1.20 m i hoppning. Hon är en liten, fräck, fighter som tar sig an varje bana med mycket energi och har vinster och många placeringar. Även startad i dressyr upp till LA. Hon har gått från att vara stallets prinsessa till att bli drottning. Hon hälsar en värdigt med ett hummande gnägg och älskar att bli kliad under hakan. Magic Lady är dräktig med Colmander 1333 (e. Colman) och vi väntar ett föl i mitten av april 2023. Magic Lady kallas till vardags för Madicken.

The Jury f. 2006, welsh partbred, import Irland. 128 cm.
Jimmy är en oerhört vänlig ponny som är fantastisk tillsammans med barnen - både barn och föräldrar kan känna sig trygga. Han är ingen hopp-ponny, men han lotsar barnen tryggt över bommar på marken. Han har snabbt fått en stor plats i våra hjärtan och han tycker väldigt mycket om att få massage och allra bäst gillar han uteritter.

Luna All Star f. 2022, e. Converse All Star RP 186, u. Mini Me RG KWB 1519. Luna är vår allra första uppfödning undan Mini som berikade fyra år hos oss innan hon flyttade till Värmland. Luna är en bedårande, nyfiken individ som kommer att bli kvar hos oss för utbildning, men nu ska hon såklart få växa i sin egen takt först.